GTM-WHZHGTL
skip to Main Content

Sådan undgår du indgroede hår

De fleste af os drømmer om silkeblød og glat hud. Desværre er det ikke altid virkeligheden. Læs med her og lær hvordan du kommer de irriterende indgroede hår til livs.

Træt af indgroede hår?

En ting er at fjerne hår med sugaring og opleve den bløde og glatte hud efterfølgende. En anden ting er at undgå den irriterende kløen og de grimme knopper, som ofte viser sig i kølvandet på indgroede hår.
 

Hvorfor kommer indgroede hår?

Et indgroet hår, er et hår der ikke kan bryde igennem dine hudceller. Derfor bliver håret under huden og vokser videre derunder. Det resulterer i irriterende kløe og knopper og kan i visse tilfælde resultere i betændelse.

Indgroede hår er ganske enkelt møg irriterende og er ikke særlig kønne at se på.

Hvordan undgår du indgroede hår?

 1. Fugt, fugt og fugt. Det er vigtigt at du blødgør din hud med lotion. Hver dag. Fordi det gør det lettere for hårene at bryde igennem blød hud end tør og hård hud. Når du bruger sugaring, så er det nye og bløde hår der kommer frem og det kan være svært for dem at bryde igennem. Du hjælper dine hår godt på vej, ved at fugte din hud dagligt.
  Til det har vi udviklet vores Pure benefit Luxurious Bodybalm, som du kan læse mere om HER
   
 2. Eksfolier. Fjern de døde hudceller, der blokerer vejen for de nye hår. Når du fjerner hår med sugaring, kan du faktiske eksfoliere huden allerede dagen efter du har brugt sugaring, for nogle vil det være nødvendigt allerede at starte, så tidligt efter hårfjerningen. Du bør eksfoliere huden ca. 3-4 gange om ugen, gør det til en vane, når du er i bad.
  Vores Pure Benefit Luxurious Sugar scrub, er speciel udviklet til dette formål, den kan du læse mere om HER
   
 3. Selvom du gør ovenstående kan du dog stadig opleve indgroede hår – men langt færre end hvis du ikke efterbehandler med lotion og eksfoliering. Hvis du skal dem til livs, skal du i gang med en desinficeret pincet og “plukke” hårene frem.

Blød hud kommer ikke af sig selv…
Men du hjælper din hud godt på vej, med ovenstående råd. Og jo oftere du bruger sugaring – jo færre hår kommer frem – og jo færre indgroede hår får du.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Left Menu Icon